Kiszállítás, átvétel

 A megrendelt terméket kétféleképpen veheti át.

1. Személyes átvétel (ingyenes)

Átvételi irodánk címe:

A4C Marketing Kft. 1092 Budapest, Bakáts utca 5-7. Térkép Nyitva tartás: H – Cs: 9.00 – 17.00; P: 9.00 – 16.00

Személyes átvétel esetén rendelése elkészültéről e-mailben értesítjük, ezt követően nyitvatartási időben bármikor átveheti azt.

A személyes átvétel ingyenes.

FIGYELEM: A fenti címen csak átvételi pont működik, ügyfélszolgálat nem. Kérdéseivel kérjük, keressen minket a 06 20 396 7227-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a rendeles@szuletesnapi-ujsag.hu e-mail címre.

2. Kiszállítás futárszolgálattal

Amennyiben a rendeléskor kiszállítást választott, rendelése elkészülésekor telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk a szállítási időpontról.

Budapesten kívüli szállítási cím esetén

Kiszállítás esetén az aznap 12 óráig elkészült termékeket tudjuk átadni a Futárszolgálatnak, amely a következő munkanapon kísérli meg a kiszállítást.

A megrendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta Logisztikai (MPL) Futárszolgálata végzi. A kiszállítás hétköznap munkaidőben történik. A Futárszolgálat 2 alkalommal kísérli meg a kiszállítást. Amennyiben az első alkalommal nem találja Önt a megadott szállítási címen, az Ön által megadott telefonszámon megkísérli felvenni Önnel a kapcsolatot. Ha nem sikerül, a futár értesítést hagy, amelyen megadja a telefonszámát, illetve a következő kiszállítás időpontját. Amennyiben 2. alkalommal sem tudja átadni a küldeményt, akkor újabb értesítést hagy, amellyel a szállítási címhez tartozó postahivatalban tudja átvenni a rendelését.

Budapesti szállítási cím esetén

A megrendelt termékek kiszállítását saját futárunk és/vagy a Magyar Posta Logisztikai (MPL) Futárszolgálata végzi. A kiszállítás módjáról telefonon előzetesen tájékoztatjuk.

Saját futárunk esetében lehetőség van a kiszállítás időpontjának pontos egyeztetésére.

Az MPL Futárszolgálatával való kiszállítás esetén a Budapesten kívüli szállítási cím esetén pontban leírtak szerint történik a kiszállítás.

A 20 és a 16 oldalas újságokat INGYENESEN kiszállítjuk Magyarország teljes területén. A 12 oldalas újság esetén a kiszállítás díja Magyarország teljes területén 1490 Ft. Külföldi címre történő szállításra minden esetben egyedi szállítási költséget számolunk, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken.

Tovább az Elállási joggal kapcsolatos információra